On som

On som
Oleo del poble de Busmayor

UNA DE LES NOSTRES GARANTIES

Se'n diu CRISTALITZACIO SENSIBLE.
 
La cristalizació sensible es un mecanisme que permet observar la “salud” d'un aliment sólid o líquid i veure les diferencies cualitatives, aparentement ausents, entre un vegetal cultivat a través de procedimients convencionals i altre provenent de la agricultura ecológica o biodinámica.
La técnica fou creada per l'investigador alemány Ehrenfried Pfeiffer, que amb un cop d' ull a la imatge cristalitzada era capaç de reconoixer un producte de origen vegetal o animal. Segons un estudi realizat a França a les plantes de agricultura convencional, eas imátges de cristalització monstraren signes de debilitamient dels procesos vegetatius.
En cambi, a les granjes que practicaben la agricultura biodinámica es varen obtenir imátges de cristalizació amb estructures mes estables , textures mes riques i formes de centres germinatius  corresponents a una evolucio superior dels vegetals
Nosaltres emprem aquest analisis com una oportunitat mes de garantir a la gent que ens estimem que allo amb que disfrutaran es realment real i unic.